Menu "La Muse" (tem vrijdag 3/12)

Noordzeekrab- brioche- koolrabi- hand van Buddha

Fregola Sarda- kippenoester- champignon

*Handgepelde Nieuwpoortse garnaaltjes- aardappelespuma- crème van dooier

Fazant- grondwitloof- aardappelkroketje- fine champagnesaus

** Bordje kaas van Kaasmeester Van Tricht

Peer- hazelnoot- chocolade

4 gangen: € 55
5 gangen: € 67 (met *)
**Suppl. Kaas: ipv dessert € 12, Kaas als extra voor dessert € 15

----

Wijnarrangement
4 gangen: € 29- 5 gangen: € 35


Menu "La Muse" (vanaf zaterdagavond 4/12)

Rode biet- gerookte paling- groene appel

Ravioli "Secreto N°7"

*Sint Jacobsvrucht- knolselder- vadouvan

Hertenkalf- grondwitloof- amandelkroketje- verjus

** Bordje kaas van Kaasmeester Van Tricht

Banaan- pistache- caramel

4 gangen: € 55
5 gangen: € 67 (met *)
**Suppl. Kaas: ipv dessert € 12, Kaas als extra voor dessert € 15

----

Wijnarrangement
4 gangen: € 29- 5 gangen: € 35