Vitello Tonnato
Asperge- gerookte zalm
*Handgepelde Nieuwpoortse garnalen- aardappelespuma- dooier
Hoevekip- gegrild slahartje- polentakroketje
** Bordje kaas van Kaasmeester Van Tricht
Gariguette aardbei- yoghurt
4 gangen: € 55
5 gangen: € 67 (met *)
**Suppl. Kaas: ipv dessert € 12,
Kaas als extra voor dessert € 15
----
Wijnarrangement
4 gangen: € 29- 5 gangen: € 35
Huisgemaakte garnaalkroketjes
Gebakken zeetong- verse frietjes- carpaccio van coeur de boeuf tomaat
(Suppl. Royal Belgian Caviar 30 gr + € 60)
Gariguette aardbeien- vanille ijs
€ 59
*niet op zaterdagavond en feestdagen
ENKEL OP RESERVATIE
Voorgerecht + hoofdgerecht
€ 32
Extra tussengerecht
€ 13
Dessert
€ 8
Kaas
€ 12
---
Wijnarrangement bij lunch (voorgerecht + hoofdgerecht)
€ 15
Wijnarrangement bij lunch (met extra tussengerecht)
€ 20
Onze lunchformule wordt enkel 's middags geserveerd en is niet beschikbaar op zon- en feestdagen