Menu

Graag wijzen wij u dat wij op zaterdagavond en op feestdagen, en voor gezelschappen
vanaf 5 personen alleen onze 4-, of 5 of 6-gangenmenu 'La Muse' serveren

Menu 'La Muse'

Burrata- biotomaat- citroenverbena / Burrata- tomates bio- verveine citron

Bouchotmosselen- venkel- pastis / Moules de bouchot- fenouil- pastis

* Langoustine- fregola- aubergine
(Suppl. Royal Belgian Caviar 30 gr + € 60)

Kalfsribeye- Landes asperge- tuinbonen / Ribeye de veau- asperges de Landes- fèves
(Suppl. Kalfszwezerik/ riz de veau + € 7)

** Bordje kaas van Kaasmeester Van Tricht/ Assiette de fromage

Aardbei- honing- limoen / Fraises- miel- citron vert


4 gangen: € 52

* 5 gangen: € 64

**Suppl. Kaas: ipv dessert € 12, als extra voor dessert € 15


Arrangement met passende wijnen:

4 gangen: € 28

5 gangen: € 34

Dessertwijn of glaasje Madeira (5cl) bij dessert of kaas € 7

De menu's worden geserveerd voor het volledige gezelschap.

Voor wijzigingen aan het menu wordt een supplement gerekend.