A la carte

Om u beter te kunnen bedienen serveren wij vanaf 5 personen en op zaterdagavond & feestdagen enkel onze menu's.

Daar wij uitsluitend met verse producten werken, vragen wij uw begrip indien een gerecht niet meer voorradig is.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Desserts

Assortiment kaas van Kaasaffineur "Van Tricht"

Dessert uit het menu 'La Muse'

Huisgemaakt appelbladerdeegje met vanille ijs

À la minute gemaakt vanille- ijs met warme chocoladesaus

Hoofdgerechten

Filet pur - gegrild slahart - rode wijn saus

Vis van de dag volgens inspiratie van de chef

Tong - witloofsalade - handgesneden frietjes

Patrijs - buikspek - witloof - champignonvariëteiten

Voorgerechten

Handgepelde garnaaltjes - aardappelespuma - dooier

Scheermes "Medina"- kruidensla

Bruscetta - Ibericoham - gemarineerde groente

Vichyssoise - gerookte paling - groene appel - komkommer