A la carte

Om u beter te kunnen bedienen serveren wij vanaf 5 personen en op zaterdagavond & feestdagen enkel onze menu's.

Daar wij uitsluitend met verse producten werken, vragen wij uw begrip indien een gerecht niet meer voorradig is.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Voorgerechten

Tartaar rode biet- gerookte eendenborst- geitenkaas

Ravioli "Secreto"

Sint- Jacobsvrucht- knolselder- blanke botersaus

Bruscetta- Ibericoham- gemarineerde groente

Hoofdgerechten

Tong, witloofsalade met groene appel- handgesneden frietjes

Vis van de dag, bereiding volgens inspiratie van de chef

Hertenkalf- "Fine Champagne"- aardappelkroketjes

Rundslende "Dubbel Doel" - rode wijnsaus- gegrilde sucrine- pommes fondants

Desserts

À la minute gemaakt vanille- ijs met warme chocoladesaus

Huisgemaakt appelbladerdeegje met vanille ijs

Dessert uit het menu 'La Muse'

Assortiment kaas van Kaasaffineur "Van Tricht"