A LA CARTE


Voorgerechten

Vichyssoise - gerookte paling - groene appel - komkommer

Bruscetta - Ibericoham - gemarineerde groente

Scheermes "Medina"- kruidensla

Handgepelde garnaaltjes - aardappelespuma - dooier

Hoofdgerechten

Patrijs - buikspek - witloof - champignonvariëteiten

Tong - witloofsalade - handgesneden frietjes

Vis van de dag volgens inspiratie van de chef

Filet pur - gegrild slahart - rode wijn saus

Desserts

À la minute gemaakt vanille- ijs met warme chocoladesaus 

Huisgemaakt appelbladerdeegje met vanille ijs 

Dessert uit het menu ‘La Muse’ 

Assortiment kaas van Kaasaffineur “Van Tricht” 

 

Om u beter te kunnen bedienen serveren wij vanaf 5 personen en op zaterdagavond & feestdagen enkel onze menu’s.

 

Daar wij uitsluitend met verse producten werken, vragen wij uw begrip indien een gerecht niet meer voorradig is.

Heeft u een allergie? Meld het ons!